Όθωνος 99, ΚηφισιάΔέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού210.80.86.930

Παθήσεις

Ο Ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο γιατρός για κάθε περίοδο του χρόνου και για κάθε ηλικία.

Η Ελένη Παπαγιάννη ασχολείται με ηλικιακές ομάδες που ανήκουν στην κατηγορία των νεογνών και φθάνουν μέχρι τη τρίτη ηλικία . Έχει εκπαιδευτεί  και έχει εμπειρία χιλιάδων περιστατικών στην συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση και θεραπεία ασθενών με νοσήματα και διαταραχές των ώτων, της ρινός και του λάρυγγα (ΩΡΛ) και τις γειτονικές δομές τις κεφαλής και του τραχήλου.

Παθήσεις σε αυτιά

Η βαρηκοΐα αφορά 1 στους 10 του γενικού πληθυσμού. Αποκλειστικό πεδίο των Ωτορινολαρυγγολόγων είναι η θεραπεία των διαταραχών των ώτων. Εκπαιδεύονται τόσο στην συντηρητική όσο και στην χειρουργική θεραπεία της ακοής, των ωτίτιδων, των διαταραχών ισορροπίας, των εμβοών, του νευροπαθητικού άλγους και των διαταραχών του προσωπικού και των άλλων εγκεφαλικών νεύρων. Οι Ωτορινολαρυγγολόγοι επίσης αντιμετωπίζουν συγγενείς (εκ γενετής) ανωμαλίες του έξω και έσω ωτός.

Παθήσεις Τραχήλου

Η επικοινωνία (λόγος και τραγούδι) και η σίτιση αφορούν αυτήν την ζωτικής σημασίας περιοχή. Επίσης αποκλειστικότητα του Ωτορινολαρυγγολόγου αποτελεί η εξειδίκευση στην αντιμετώπιση νοσημάτων του λάρυγγα και της άνω μοίρας του αναπνευστικού συστήματος και του πεπτικού σωλήνα, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών φώνησης , κατάποσης και κακοσμίας. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαγνωστικές εξετάσεις, το ιστορικό και τα συμπτώματα μπορούμε, να ορίσουμε με σαφήνεια την πάθηση, προκειμένου, να χορηγήσουμε την κατάλληλη θεραπεία. Οι παθήσεις παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες μεταξύ τους ως προς τα συμπτώματα που μπορεί, να εμφανίζει ο κάθε ασθενής, γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει, να επισκεφτείτε άμεσα τον ΩΡΛ, για τη σωστή διάγνωση.

Παθησεις σε μύτη

Περίπου 35 εκατομμύρια άνθρωποι νοσούν από χρόνια παραρρινοκολπίτιδα κάθε χρόνο, καθιστώντας την ως ένα από τα συχνότερα ενοχλήματα υγείας στην Αμερική. Η φροντίδα της ρινικής κοιλότητας και των παραρρινίων είναι από τις πρωταρχικές υπηρεσίες των Ωτορινολαρυγγολόγων. Η αντιμετώπιση των διαταραχών της περιοχής της ρινός περιλαμβάνει τις αλλεργίες και την αίσθηση της όσφρησης. Η αναπνοή και η αισθητική εμφάνιση της μύτης αποτελούν επίσης μέρος της εξειδίκευσης του Ωτορινολαρυγγολόγου.

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Ιατρείο Αθήνας
Ιατρείο Λάρισας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία