Όθωνος 99, ΚηφισιάΔέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού210.80.86.930

Ελένη Παπαγιάννη

Σχετικά με την γιατρό

Εκπαίδευση

Η χειρουργός ΩΡΛ – ωτορινολαρυγγολόγος ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ MD, MSc, διατηρεί ιατρείο σε Λάρισα και Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Ειδικεύτηκε στην ωτορινολαρυγγολογία – χειρουργική κεφαλής & τραχήλου στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στην Αθήνα, του νοσοκομείου ‘Kliniken Maria Hilf GmbH’ στην πόλη Moenchengladbach της Γερμανίας και του Νοσοκομείου ‘417 Ν.Ι.Μ.Τ.Σ’ στην Αθήνα.

Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ωτορινολαρυγγολογία από το ΕΚΠΑ.

 

Ο πλήρης και σύγχρονος εξοπλισμός του ιατρείου παρέχει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης ωτορινολαρυγγολογικής εξέτασης, καθώς μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εξετάσεις: ακοόγραμμα, τυμπανόγραμμα, ακουστικά αντανακλαστικά, ωτοακουστικές εκπομπές, βιντεοενδοσκόπηση ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα με σύγχρονη καταγραφή και ωτομικροσκόπηση με χειρουργικό μικροσκόπιο.

Χειρουργικά καλύπτεται ευρύ φάσμα χειρουργικών επεμβάσεων στην περιοχή της ρινός και των παραρρίνιων κόλπων (ρινοπλαστική, λειτουργική πλαστική του ρινικού διαφράγματος, κογχοπηξία, FESS), του ρινοφάρυγγα (αδενοειδεκτομή – κρεατάκια). Επίσης, πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις του στοματοφάρυγγα (αμυγδαλεκτομή, φαρυγγο-υπερωιοπλαστική) και του λάρυγγα (μικρολαρυγγοσκόπηση, εκτομές – βιοψίες καλοήθων και κακοήθων παθήσεων με τη χρήση laser).

Όσον αφορά τον ιδιαίτερο τομέα της ακοολογίας – νευρωτολογίας και ωτοχειρουργικής, πραγματοποιούνται ιατρικές πράξεις, όπως διερεύνηση ιλίγγου, έλεγχος ισορροπίας, ασκήσεις επανατοποθέτησης ωτολίθων, ενδοτυμπανικές εγχύσεις και μικροεπεμβάσεις.

Η ιατρός είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και παρακλινικών /απεικονιστικών εξετάσεων.

Συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Λάρισας και τον Λευκό Σταυρό στην Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί της για κάθε ωτορινολαρυγγολογικής φύσης πρόβλημα που σας απασχολεί

Το Ιατρεία βρίσκονται επί της Όθωνος 99, στην Κηφισιά, τηλ: 210.80.86.930 και επι της Ασκληπιού και Ηπείρου 76 στη Λάρισα, τηλ: 24.10.61.88.11 και λειτουργούν κατόπιν ραντεβού.